vineri, 3 februarie 2012

Iubirea..

Multa lume zice ca stie ce este iubirea.Dar nu este asa.Iubirea nu se simte dupa o zi.doua,trei.Vedem cupluri care se combina si pun la status tot in aceiasi zi "Te iubesc" dar pentru ce?
Iubirea este un sentiment frumos .Dar este greu de simtit.Poti avea sentimente foarte puternice de idolatrizare,de simpati sau dragoste si poti crede ca iubesti.Dar nu este asa.Cel mai important:iubirea trebuie sa fie impartasita de doua persoane.
Cand o persoana iubeste se vede.Zambeste mereu este fericit,aerian.Acest sentiment puternic de iubire ne schimba total.Lumea poate sa zica ca iubirea nu exista sau ca nu va fi simtita niciodata de o persoana.Dar se inseala cine nu a iubit vreodata in viata lui inseamna ca nu este om.
Suntem facuti sa iubim sa fim fericiti,tristi,melancolici etc.
Cand esti langa persoana potrivita la momentul potrivit in locul potrivit se dezlantuie o magie.
Iubirea.Atingerile fine a iubitului pe obraz.Strangerile in brate dupa o despartire sau o cearta sunt cele mai frumoase.Saruturile dulci si inofensive care ti le ofera persoana de langa tine.Fericirea impartasita cand iubesti.Cadourile frumoase care ti le face.Momentele petrecute cu el.Aceste sentimente si afectiuni nu toata lumea le poate intelege.

Un comentariu: